Ugrás a tartalomhoz
Ingyen szállítás minden 45000Ft feletti megrendelés esetén
Ingyen szállítás minden 45000Ft feletti megrendelés esetén

Fizetési módok

 Bankkártyás Fizetés

A Stripe, nemzetközileg elismert elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, fizetni online áruházunkban.

A megadott adatok mindvégig biztonságban lesznek, mivel maga a fizetés a Stripe titkosított oldalán történik. Webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást, kártyaadataid nem jutnak el hozzánk. 
A bankkártyás fizetésnek számodra nincs plusz költsége, az teljesen díjmentes. Mivel a sikeres tranzakcióról azonnali visszaigazolást kapunk így a rendelés összeállítását, csomagolását munkaidőben azonnal, munkaidő utáni rendelés esetében a következő munkanapon megkezdjük.

 

HasználtKocka ajándékutalvány

Vásárlásod ellenértékét kiegyenlítheted a shopban előzőleg vásárolt ajándékutalvánnyal is. Az utalvány névértéke teljes mértékben extra költség felszámítása nélkül levásárolható. A kártyán levő összeg több részletben is lehetséges

 Átutalás

Átualási opciót csak szerződött partnereinknek valamint vásárlási előzményekkel rendelkező regisztrált ügyfeleink számára tudunk biztosítani külön igény esetén.  Ezen fizetési opció választása esetén a megrendelés összeállítása és feladása csak az utalás beérkezése és könyvelése után kerül sor.